esc_attr_e('Preloader','quomodo')
Hallo werkzoekende

Kennis maken?

Heb jij een uitkering? Wij bieden jou met een uitkering een traject dat gericht is op de verrijking van werkervaring met als uiteindelijke doel integratie op de arbeidsmarkt. Wij coachen en begeleiden je, bieden opleidingen gericht op kennis- en talentontwikkeling en proberen je te matchen met een werkgever die bij je past.

Wij geloven dat iedereen een kans moet hebben op een mooie en stabiele toekomst. We willen je laten zien dat je talenten, mogelijkheden en kansen hebt. En we helpen je deze graag te ontwikkelen. Dat doen we met opleidingen, het opdoen van (werk)ervaring en het vinden en ontplooien van jouw talenten. Met de juiste opleiding, begeleiding en een gezonde dosis motivatie krijg je daarmee uiteindelijk een leuke en zinvolle baan waar je gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet.

Dit verwachten wij van jou

Een open houding, een gezonde dosis motivatie en doorzettingsvermogen! Dat vragen we van jou. Je wilt graag (weer) aan het werk en bent bereid tijd en moeite te steken in de weg daar naar toe.

Wij zorgen voor

Een geweldige kans! Een kans op zelfontwikkeling, nieuwe kennis en vaardigheden, leuke collega's en een (nieuwe) plaats op de arbeidsmarkt bij een werkgever die bij je past.

Het traject en nazorg

Tijdens het traject wordt je gecoacht, opgeleid en leer je competenties die het gemakkelijker maken om weer aan het werk te gaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld praktijk-  en sollicitatietraining. 

Welk traject past bij jou?

Onze trajecten

Detailhandel, Beauty & Wellness

Tijdens dit traject word je klaargestoomd om te kunnen werken in de detailhandel branche, met het accent op cosmetica, beauty & wellness. Hierbij leer je klantenontvangst, verkoop, productkennis en enkele gezichts- en huidbehandelingen uit te voeren. We leren je vooral alle benodigde vaardigheden waarmee je in staat bent om klanten te ontvangen, adviseren, te behandelen en producten te verkopen.

Kortom, tijdens ons DBW traject leg je een sterke basis die je onmisbaar maakt in elke winkel of salon.

Eerstvolgende startdatum : 2 November 2023

Meld je nu aan

Zorg

Tijdens dit traject word je opgeleid om te kunnen werken in de zorg. Je leert onder meer over de anatomie van het menselijk lichaam, de meest voorkomende ziektebeelden van cliënten en hoe jij er voor kan zorgen dat iemand zo lang mogelijk zelfstandig kan zijn.

Maar je leert bijvoorbeeld ook ondersteunen bij wonen en huishouden, bij de persoonlijke verzorging en het aanbieden van sociale en recreatieve activiteiten.

Na het behalen van je certificaat kun je gaan werken in een zorg- of een welzijnsinstelling, bij mensen thuis in een verzorgingshuis, in een verpleeghuis of de verstandelijk- of lichamelijk gehandicaptenzorg

Eerstvolgende startdatum : 2024

Meld je nu aan