esc_attr_e('Preloader','quomodo')

Detailhandel, Beauty & Wellness

BEN JE WOONACHTIG IN ROTTERDAM, HEB JE EEN BIJSTANDSUITKERING EN WIL JE LEREN EN WERKEN IN DE DETAILHANDEL, BEAUTY & WELLNESS BRANCHE? SCHRIJF JE DAN NU IN VOOR ONS DBW TRAJECT!

In dit traject word je klaargestoomd om te kunnen werken in de detailhandel industrie met het accent op cosmetica, beauty & wellness. Hierbij leer je klantontvangst, verkoop, productkennis en enkele gezichts- en huidbehandelingen uit te voeren. We leren je vooral alle benodigde promotie- en conversiemethodieken, waardoor je in staat bent klanten te ontvangen, adviseren, te behandelen en producten te verkopen. Een combinatie die je onmisbaar maakt in elke winkel of salon.

Bij Sano Academy werken we volgens het blended learning principe. Dus parallel aan de klassikale lessen maken wij gebruik van online modules die volledig zijn samengesteld door onze experts. Een zorgvuldig uitgestippeld traject met een mix van online en persoonlijke training. Bij Sano Academy begrijpen we dat iedere cursist anders is en op een andere manier leert. Daarom staat persoonlijke begeleiding bij ons op de eerste plaats. Door ons team van professionals zijn wij in staat om iedereen te helpen. Heb je geen ervaring in de beauty, wellness of detailhandel? Geen enkel probleem. Wij begeleiden je stap voor stap.    

Of je nu wilt gaan werken in een cosmeticawinkel, drogisterij, parfumerie, warenhuis, schoonheidssalon of kapsalon. Met behulp van dit traject kun je overal terecht. Alles wat je nodig hebt voor deze sterke basis komt terug tijdens dit traject. Huidkennis, productkennis, huidverzorgingsroutines, verkooptechniek, presentatie, basis gezichtsreiniging, make up, basis manicure en basis ontharing. Alles komt aan bod.

Naast de theorie ga je op praktijkdagen zelf een gezichtsreiniging, visagie behandeling en basis manicure uitvoeren. Je wordt intensief begeleid en klaargestoomd voor die volgende stap in je carriere.

LET OP: Je bent na afronding van dit traject geen schoonheidsspecialist. 

Denk je dat het Detailhandel, Beauty & Wellness traject bij je past?

Meld je dan nu aan via het formulier

Eerstvolgende startdatum

Duur traject

Locatie

Niveau

Studiebelasting

Inclusief

11 Maart 2024

20 – 24 weken

Rotterdam

2

6-8 uur per week

Cursusmateriaal & cursushandleiding

Let op: Het is niet mogelijk om mee te doen met dit traject zonder toestemming van je werkcoach. Het is dus belangrijk dat je altijd je werkcoach op de hoogte stelt van je aanmelding.         Van wie ontvang je jouw uitkering?


         Geslacht
  Vul onderstaande gegevens alleen in als je een bijstands- of WW uitkering hebt.

  Dit verwachten wij van jou

  Een open houding, een gezonde dosis motivatie en doorzettingsvermogen! Dat vragen we van jou. Je wilt graag (weer) aan het werk en bent bereid tijd en moeite te steken in de weg daar naar toe.

  Wij zorgen voor

  Een geweldige kans! Een kans op zelfontwikkeling, nieuwe kennis en vaardigheden, leuke collega's en een (nieuwe) plaats op de arbeidsmarkt bij een werkgever die bij je past.

  Het traject en nazorg

  Tijdens het traject wordt je gecoacht, opgeleid en leer je competenties die het gemakkelijker maken om weer aan het werk te gaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld praktijk-  en sollicitatietraining.