esc_attr_e('Preloader','quomodo')
Hallo werkgevers

Kennis maken?.

Wij bieden werkzoekenden (inclusief mensen met een bijstanduitkering of WW uitkering) een traject dat gericht is op de verrijking van werkervaring met als uiteindelijke doel integratie op de arbeidsmarkt. Wij coachen en begeleiden werkzoekenden, bieden opleidingen gericht op kennis- en talentontwikkeling en zorgen ervoor dat ze een plaats krijgen bij een werkgever in de regio. En daarvoor hebben we u nodig!

Wij geloven dat iedereen een kans moet hebben op een mooie en stabiele toekomst. We maken mensen bewust van hun talenten, mogelijkheden en kansen en willen deze ontwikkelen door middel van opleidingen, het opdoen van (werk)ervaring en het ontplooien van talenten. Met de juiste sturing, begeleiding en motivatie resulteert dat uiteindelijk in een mooie en zinvolle plaats op de arbeidsmarkt.

Dit verwachten wij van u

Een groot hart voor mensen en maatschappelijk verantwoord ondernemen! En uiteraard een arbeidsplaats voor iemand die een gedegen en relevante opleiding heeft gehad, een gezonde dosis motivatie en doorzettingsvermogen meebrengt.

Wij zorgen voor

Goed getrainde en gemotiveerde mensen met een op de werkplek gerichte opleiding. Daarbij krijgt u een vast contactpersoon voor de uitvoering op cliëntniveau en  verantwoording. Eén van onze jobcoaches zorgt voor begeleiding op de werkvloer in de eerste zes maanden na de plaatsing.

Het traject en nazorg

Kandidaten doorlopen een intensief en goed begeleid traject door, dat wordt afgesloten met één of meerdere certificaten voordat ze de werkvloer op gaan. Dat traject begint bij een intake, loopt door naar een opleiding van 8 tot 26 weken en eindigt met nazorg op de werkvloer.

Ook partner worden?

Meld u nu aan

Wij coachen en begeleiden werkzoekenden, bieden opleidingen gericht op kennis- en talentontwikkeling en zorgen ervoor dat ze een plaats krijgen bij een werkgever in de regio. En daarvoor hebben we u nodig!

Heeft u een  groot voor mensen en maatschappelijk verantwoord ondernemen? En uiteraard een arbeidsplaats voor iemand die een gedegen en relevante opleiding heeft gehad, een gezonde dosis motivatie en doorzettingsvermogen meebrengt? Meld u dan aan en wij gaan voor u op zoek.

Onze cursisten doorlopen een intensief en goed begeleid traject, dat wordt afgesloten met één of meerdere certificaten voordat ze de werkvloer op gaan. Dat traject begint bij een intake, loopt door naar een opleiding en eindigt met nazorg op de werkvloer.

Er is veel aandacht voor het opdoen van kennis en werkervaring, maar ook voor de geschreven en ongeschreven regels op de werkvloer, arbeidsethos, communicatie, veiligheid en de sfeer, cultuur en omgeving van de specifieke branche.

Het traject wordt afgesloten met een certificaat. Daarna gaan de kandidaten de werkvloer op, waar u als werkgever een eventuele verdere opleiding verzorgt om hem of haar klaar te stomen voor het werk.