esc_attr_e('Preloader','quomodo')

JobReady : Klaar voor Werk en Groei

Speciaal voor Rotterdammers die nog niet zo ver zijn dat zij direct kunnen solliciteren naar een betaalde baan, maar wel de eerste stappen richting de arbeidsmarkt moeten gaan maken.

In ons JobReady traject staat het succes van de werkzoekende centraal. Ons holistische programma brengt lifecoaching en fysieke coaching samen om een solide basis te leggen voor een professionele toekomst.

Ons traject omvat een uitgebalanceerd programma dat is afgestemd op verschillende behoeften en doelen. We werken samen aan het versterken van de fysieke gezondheid. Daarnaast besteden we aandacht aan mentale fitheid, zodat de werkzoekende zelfverzekerd en veerkrachtig kan omgaan met uitdagingen.

 

Waarom Kiezen voor JobReady?

 

 • Mentale Kracht voor Succes: Versterk denkpatronen en zelfvertrouwen, zodat je met optimisme en vastberadenheid de arbeidsmarkt betreedt.
 • Fysieke Vitaliteit voor Topprestaties: Verbetert energie en fysieke welzijn, waardoor je stressbestendiger wordt en de productiviteit en focus toenemen.
 • Persoonlijke Begeleiding op Maat: Onze lifecoach stelt een traject op dat specifiek op de doelen van de werkzoekende is afgestemd, of deze nu een nieuwe weg inslaat of bestaande vaardigheden aanscherpt.
 • Directe Doorstroom naar Opvolgend Traject: Dankzij de modulaire structuur van onze trajecten, is het mogelijk om moeiteloos over te stappen naar een volgend traject dat werkzoekenden naar de volgende fase begeleidt in hun route naar duurzame re-integratie op de arbeidsmarkt.

Denk je dat het JobReady traject bij je past?

Meld je dan nu aan via het formulier

Eerstvolgende startdatum

Duur traject

Locatie

Niveau

Studiebelasting

Inclusief

NTB

8 weken

Rotterdam

2

6-8 uur per week

Cursusmateriaal & cursushandleiding

Let op: Het is niet mogelijk om mee te doen met dit traject zonder toestemming van je werkcoach. Het is dus belangrijk dat je altijd je werkcoach op de hoogte stelt van je aanmelding.

  Vul onderstaande gegevens alleen in als je een bijstands- of WW uitkering hebt.

  Dit verwachten wij van jou

  Een open houding, een gezonde dosis motivatie en doorzettingsvermogen! Dat vragen we van jou. Je wilt graag (weer) aan het werk en bent bereid tijd en moeite te steken in de weg daar naar toe.

  Wij zorgen voor

  Een geweldige kans! Een kans op zelfontwikkeling, nieuwe kennis en vaardigheden, leuke collega's en een (nieuwe) plaats op de arbeidsmarkt bij een werkgever die bij je past.

  Het traject en nazorg

  Tijdens het traject wordt je gecoacht, opgeleid en leer je competenties die het gemakkelijker maken om weer aan het werk te gaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld praktijk-  en sollicitatietraining.